TICKET INFORMATIE

Om toegang te krijgen tot #BeetjeDansen Outdoor 2022 is het noodzakelijk dat elke bezoeker in het bezit is van een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app (of papieren toegangsbewijs). Je kan een coronatoegangsbewijs aanmaken als je een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang hebt, volledig gevaccineerd bent of een herstelbewijs hebt. Bekijk onze FAQ  voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs.

Als je binnen bent hoef  je dus geen mondmasker te dragen én geen 1,5 meter afstand meer te houden. 

Let op: zonder een legitimatiebewijs, coronatoegangsbewijs als QR-code in de CoronaCheck-app (of papieren toegangsbewijs) en je eigen gepersonaliseerde entree ticket krijg je geen toegang tot #BeetjeDansen Outdoor 2021. 

De overheid heeft in de persconferentie van vrijdag 28 mei groen licht gegeven voor evenementen vanaf 30 juni. Daarom hebben we er vertrouwen in dat we op zaterdag 10 juli het festivalseizoen officieel met jullie mogen aftrappen. 

De kaartverkoop voor #BeetjeDansen Outdoor 2022 start zaterdag 5 februari!

Tickets voor #BeetjeDansen Outdoor kosten €29,50 ex fee.

FESTIVAL INFORMATIE

#BeetjeDansen Outdoor opent op zaterdag 9 juli 2021 haar deuren om 14:00 uur. Om 01:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want om 22:00 uur sluiten de deuren.

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

#BeetjeDansen Outdoor vindt plaats op het evenemententerrein aan de Oisterwijksedreef. Zie het kopje “reizen” om er erachter te komen hoe je op het festival kunt komen.

REIZEN

Kom je met de auto naar #BeetjeDansen Outdoor? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Gever 4, 5076NB, Haaren. Hier kun je je auto veilig parkeren en ben je binnen een paar minuten lopen op het evenemententerrein! 

Zorg dat je de bebording volgt wanneer je deze tegen komt.

Een parkeerticket kost € 10,- en is ter plaatse en in onze ticketshop verkrijgbaar. 

Het festivalterrein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Lijn 140 vanuit Tilburg en Den Bosch stopt recht voor het evenementen terrein. Houd wel rekening met het feit dat er geen openbaar vervoer meer rijdt na sluitingstijd van het evenement.

Plan je reis op: www.9292ov.nl.

Er worden geen busreizen georganiseerd door de organisatie. Wens je toch graag met een bus te komen? Laat ons dit dan even weten via het contactformulier. Zo kunnen wij hier rekening mee houden!

Als je jezelf laat afzetten en/of ophalen voer dan het volgende adres in de navigatie of instrueer de taxi chauffeur: Gever 9, 5076NB, Haaren. Zorg dat je de bebording volgt wanneer je deze tegen komt.

FACILITEITEN

Tijdens het festival kan eten en drinken alleen worden gekocht via festivaltokens. Het is onmogelijk om eten en drinken te kopen met contant geld. Er bevinden zich op verschillende plaatsen kassa’s op het festivalterrein, waar je festivaltokens kunt kopen met contant geld of met een betaalkaart (Maestro / Mastercard / VISA).

Er is een EHBO accommodatie aanwezig op het festival terrein. Ook lopen er medische hulpverleners rond op het festivalterrein. Ben je niet lekker? Ga dan naar de EHBO, zij kunnen je helpen. Wanneer je vermoed dat iemand te veel drugs/alcohol heeft gebruikt raadpleeg dan iemand van de security, EHBO of organisatie.

Het is slim om tijdens het festival oordoppen te dragen. Heb je die nog niet dan is het verstandig ze aan te schaffen. Op het festival zijn geen oordoppen te koop. Vergeet niet om je oren ook af en toe rust te gunnen en ga niet te dicht bij de speakers staan. Zo kun je genieten van de muziek zonder daar later last van te krijgen. 

Op het festivalterrein zijn geen sigaretten te koop. Zorg er daarom voor dat je zelf voldoende meeneemt, zodat je niet zonder komt te zitten. 

Er zijn op het terrein lockers beschikbaar, waar je al je bezittingen veilig op kunt bergen. Houdt er wel rekening mee dat deze alleen contant betaald kunnen worden. Zorg er dus voor dat je wat cash op zak hebt.