FESTIVAL INFO

#BeetjeDansen Outdoor opent haar deuren om 14:00 uur. Om 01:00 uur is het evenement afgelopen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, want om 22:00 uur sluiten de deuren.

De minimum toegangsleeftijd is vastgesteld op 17 jaar. Legitimatie in de vorm van een geldige id-kaart, paspoort of een rijbewijs is verplicht.

#BeetjeDansen Outdoor vindt plaats op het evenemententerrein aan de Oisterwijksedreef. Zie het kopje “reizen” om er erachter te komen hoe je op het festival kunt komen.

Reizen

Kom je met de auto naar #BeetjeDansen Outdoor? Voer dan het volgende adres in je navigatie in: Gever 9, 5076NB, Haaren. Hier kun je je auto veilig parkeren en ben je binnen een paar minuten lopen op het evenemententerrein! Parkeren is overigens volledig gratis.

Het festivalterrein is gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Lijn 140 vanuit Tilburg en Den Bosch stopt recht voor het evenementen terrein. Houd wel rekening met het feit dat er geen openbaar vervoer meer rijdt na sluitingstijd van het evenement.

Plan je reis op: www.9292ov.nl.

Er worden geen busreizen georganiseerd door de organisatie. Wens je toch graag met een bus te komen? Laat ons dit dan even weten via het contactformulier. Zo kunnen wij hier rekening mee houden!

Als je jezelf laat afzetten en/of ophalen voer dan het volgende adres in de navigatie of instrueer de taxi chauffeur: Gever 3, 5076NB, Haaren.