STAPPENPLAN

Alle informatie m.b.t. Testen voor Toegang is onderhevig aan verandering. Laatste update: 15 juni 2021.

1: Koop een ticket

Tickets zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

2: Personaliseer je ticket

Op donderdag 24 juni krijgen alle ticketkopers een e-mail met hierin een link om je ticket(s) te personaliseren. Personaliseren is verplicht en is mogelijk tot zaterdag 11 juli 21.59. Na het personaliseren krijg je, je ticket(s) toegestuurd in je mailbox (check ook je SPAM box). Mocht het personaliseren niet lukken, neem dan contact op met onze ticketing provider Paylogic via hun website.

Ben je volledig gevaccineerd of heb je een herstelbewijs? Ga dan naar stap 5.

3: Maak een afspraak via Testen voor Toegang

Vanaf twee weken (zaterdag 26 juni) voor het evenement is het mogelijk om via de website van Testen voor Toegang een afspraak te maken voor een test. Op de website van Testen voor Toegang maak je een afspreek bij een test locatie bij jou in de omgeving.

Let op: de testuitslag mag niet ouder zijn dan 40 uur, laat je dus niet te vroeg testen. 

4: Laat je testen

Wanneer het tijd is voor je test meldt je, je op tijd bij de door jou gekozen testaanbieder. Nadat de test is afgenomen ontvang je binnen een uur de testuitslag.

Is deze uitslag negatief?
Ga dan naar stap 5.

Is deze uitslag positief?
Neem dan contact met ons op via info@beetjedansen-events.com en voeg in deze e-mail je positieve testuitslag en je ticket toe. Je ontvangt het aankoopbedrag (incl. fee) van je ticket binnen 4 weken terug op je rekening.

5: Download de CoronaCheck app

Heb je een Iphone? 
Download dan de CoronaCheck app in de App Store.

Heb je een Android telefoon?
Download dan de CoronaCheck app in de Google Play Store.

Wil je liever een papieren testbewijs?
Dat kan ook, vraag deze hier aan.

6: Upload de negatieve uitslag in de CoronaCheck app


Ik heb een negatieve testuitslag.

In de CoronaCheck app vul je de ‘ophaalcode’ in, deze code heb je ontvangen in dezelfde e-mail als de testuitslag. Hierna controleert de CoronaCheck app of de code klopt en maakt de app een testbewijs aan in de vorm van een QR-code.

Ik ben volledig gevaccineerd.
In de loop van juni is het mogelijk je vaccinatie toe te voegen in de CoronaCheck app. Vanaf dat moment kunt u uw vaccinatiegegevens opvragen door via de CoronaCheck-app of de website in te loggen met de DigiD app of sms-controle van DigiD. Hierna controleert de CoronaCheck app of de gegevens kloppen en maakt de app een testbewijs aan in de vorm van een QR-code.

Ik heb een herstelbewijs.
De overheid geeft aan dat het vanaf 1 juli mogelijk is om je herstelbewijs toe te voegen in de CoronaCheck app. Als je de afgelopen 180 dagen een positieve corona testuitslag hebt gehad bij de GGD dan kun je vanaf dat moment een geldige QR-code in de CoronaCheck app aanmaken.

7: Neem mee naar het festival

Het is belangrijk dat je de CoronaCheck app (of je geprinte testbewijs) met hierop de QR-code kunt laten scannen bij de ingang. Deze wordt samen met je legitimatiebewijs gecontroleerd en wanneer dit beide in orde is wordt je entree ticket gecontroleerd. Zonder een van deze drie: legitimatiebewijs, groene QR-code in de CoronaCheck app (of papieren testbewijs) en je eigen gepersonaliseerde entree ticket krijg je geen toegang tot REAWAKE Festival. 

Andere vragen?

Heb je andere vragen? Bekijk dan onze uitgebreide FAQ hieronder over het evenement en Testen voor Toegang. 

 

VEELGESTELDE VRAGEN

Met de huidige actieve maatregelen in ons land zal #BeetjeDansen Outdoor een ‘testen voor toegang’ evenement zijn, wat betekent dat je van tevoren een gratis test dient te ondergaan en een negatief resultaat dient te tonen bij de ingang van het festival.

Hoewel wij toegeven dat de situatie niet ideaal is, is dit voor ons de enige manier om op dit moment een evenement te kunnen organiseren. En door je te laten testen kun je na 1,5 jaar stilte weer naar een festival en geloven wij dat het testen dan slechts een kleine moeite is. 

Dat is vervelend! Neem contact met ons op via info@beetjedansen-events.nl en voeg in deze e-mail je positieve testuitslag en je ticket toe. Je ontvangt het aankoopbedrag (incl. fee) van je ticket binnen 4 weken terug op je rekening.

We gaan er natuurlijk vanuit dat we op 11 juli samen met jullie los kunnen gaan tijdens #BeetjeDansen Outdoor! 

Mocht het voorkomen dat #BeetjeDansen Outdoor niet door kan gaan dan bieden wij de kaartkopers de mogelijkheid om een terugbetaling aan te vragen, een voucher aan te vragen of om het ticket te bewaren voor de volgende editie van #BeetjeDansen Outdoor.

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via info@beetjedansen-events.nl of Facebook Messenger.

Om toegang te krijgen tot #BeetjeDansen Outdoor is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang laat testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot REAWAKE Festival.

De testuitslag is 40 uur geldig. Dus je moet je binnen 40 uur voor de aanvang van #BeetjeDansen Outdoor laten testen. Om het risico zo klein mogelijk te houden raden wij aan om zo kort mogelijk voor aanvang van de activiteit/het evenement je te laten testen.

Testen voor Toegang is hard aan het werk om meer locaties zo goed mogelijk over het land verspreid te openen. Er worden regelmatig nieuwe testlocaties toegevoegd. Wanneer je een afspraak maakt en je een postcode invult, zie je de locaties die het dichtst bij jouw huis zijn.

De overheid geeft aan dat het in de loop van juni mogelijk is om je vaccinatie toe te voegen in de CoronaCheck app. Als je volledig gevaccineerd bent dan kun je vanaf dat moment een geldige QR-code in de CoronaCheck app aanmaken en is het dus niet nodig om je te laten testen.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor een geldige QR-code in de CoronaCheck app bij de entree van het festival. 

Kun je 40 uur voor het evenement nog geen QR-code aanmaken in de CoronaCheck app dan dien je een afspraak te maken via Testen voor Toegang om je te laten testen en een geldige QR-code te ontvangen.

De overheid geeft aan dat het vanaf 1 juli mogelijk is om je herstelbewijs toe te voegen in de CoronaCheck app. Als je de afgelopen 180 dagen een positieve corona testuitslag hebt gehad bij de GGD dan kun je vanaf dat moment een geldige QR-code in de CoronaCheck app aanmaken en is het dus niet nodig om je te laten testen.

Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor een geldige QR-code in de CoronaCheck app bij de entree van het festival.

Kun je 40 uur voor het evenement nog geen QR-code aanmaken in de CoronaCheck app dan dien je een afspraak te maken via Testen voor Toegang om je te laten testen en een geldige QR-code te ontvangen.

Ja, iedereen die naar een activiteit/evenement gaat van Testen voor Toegang kan zich laten testen.

Ja, iedereen die naar een activiteit/evenement gaat van Testen voor Toegang kan zich laten testen.

De kosten van de test voor toegang worden op dit moment betaald door de Rijksoverheid. Er zijn hiermee geen kosten voor jou als bezoeker.

Nee, het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen. De afspraak geldt voor 1 persoon. Voor elke persoon moet een aparte afspraak gemaakt worden.

Om toegang te krijgen tot #BeetjeDansen Outdoor moet je naast je toegangsticket ook je coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of geprint laten zien.

Wanneer je jouw negatieve testuitslag ontvangt als e-mail, zit daar een unieke code bij. Met deze code kun je in de CoronaCheck-app of via www.coronacheck.nl jouw testuitslag omzetten naar een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Je laat vervolgens jouw QR-code in de CoronaCheck-app of via je geprinte coronatoegangsbewijs scannen bij de ingang van ons evenement. Is je QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.

Meer informatie vind je op www.coronacheck.nl. Neem voor verdere vragen contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. De helpdesk is bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 tot 20.00 uur.