Ticket Info 2021

Na anderhalf jaar zonder evenementen, en het genoodzaakt verplaatsen van #BeetjeDansen Outdoor 2020 en #BeetjeDansen op Rebirth Festival, waren wij positief verrast toen we hoorden dat er vanaf eind juni weer evenementen georganiseerd mochten worden. 

Zonder enige twijfel zijn wij direct gestart met het realiseren van #BeetjeDansen Outdoor & Reawake Festival. Iets wat wij in slechts vijf(!) weken tijd op touw hebben gezet, om jullie eindelijk weer iets bieden deze zomer.🙏 Naast dat wij als organisatie enorm stonden te springen om jullie weer te mogen ontvangen, waren ook de artiesten, leveranciers, vrijwilligers en partners direct gemotiveerd om van #BeetjeDansen wederom een succes te maken. Onze gevoelens werden dan ook bevestigd toen we voor het weekend meer dan 8000 kaarten verkochten: Ook jullie waren er meer dan klaar voor om ons terrein weer te mogen betreden…🤩

Er stond uiteindelijk een geweldig festivalterrein opgebouwd aan de rand van Haaren. Een terrein dat zelfs onze eigen verwachtingen had overtroffen. Een gigantische mainstage, grote vuurwerkshows, sfeervolle aankleding én vele meters aan heerlijke food en drinks. Het stond letterlijk allemaal klaar om er samen een onvergetelijke editie van te maken.

Daar kwam toen die beruchte vrijdagmiddag, waarin de overheid plotseling de mededeling gaf de versoepelingen terug te draaien: Alle evenementen mochten vanaf dat moment toch niet meer doorgaan.💔 Een bericht dat wij ontvingen tijdens de soundcheck, echt alles stond immers al klaar… Maar de boodschap was duidelijk: #BeetjeDansen Outdoor mocht niet plaatsvinden. Dit bericht kwam voor ons als donderslag bij heldere hemel: een enorme klap die tot op de dag van vandaag voor ons nog niet te bevatten is. 

Waar we vijf dagen voor ons festival nog vele leveranciers en artiesten zonder gigantische consequenties af hadden kunnen zeggen, was alles nu al geleverd. Alle betrokken partijen hadden er al enorm veel tijd, energie en geld inzitten.

Deze mededeling bracht dan ook enorm veel vragen en onzekerheden met zich mee. Daarom willen wij jullie bedanken voor de vele steunbetuigingen die wij hebben mogen ontvangen, maar ook voor het geduld dat jullie hebben getoond. De afgelopen weken hebben we diverse opties bekeken en hebben we besloten dat #BeetjeDansen Outdoor volgend jaar terug zal keren. Op dit moment is er voor ons nog een hoop onzeker, maar één ding is zeker: Door je ticket te behouden zul je ons echt enorm helpen. Wij hopen jullie dan ook allen te mogen verwelkomen op 9 juli 2022 tijdens #BeetjeDansen Outdoor, om er samen alsnog een fantastisch editie van te maken! 🙌

De afgelopen jaren hebben jullie laten zien dat #BeetjeDansen thuishoort in het festivallandschap. In nog geen vier jaar tijd hebben jullie het laten uitgroeien naar een festival met meer dan 8000 bezoekers over het weekend. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dit alles niet verloren te laten gaan. We zijn voornemens om hier nog mooier, nog groter en nog sterker uit te komen, om zo te kunnen blijven doen wat we de afgelopen jaren hebben kunnen doen: Het organiseren van heerlijke feesten en festivals met jullie als onze trouwe bezoeker. 2022 gaat helemaal van ons worden!

Ticket informatie

Alle tickets die gekocht zijn voor #BeetjeDansen Outdoor 2021 blijven automatisch geldig voor #BeetjeDansen Outdoor 2022, hier hoef je niets voor te doen.

Zie jij geen mogelijkheid om #BeetjeDansen Outdoor 2022 te bezoeken? Dan is het mogelijk om een refund aan te vragen. Houd hierbij in gedachte dat je je gereserveerde plek voor #BeetjeDansen Outdoor kwijt bent. Iedereen die een order geplaatst heeft (dus alleen de hoofdboeker), heeft een e-mail ontvangen met meer informatie over het aanvragen van een refund.

Het aanvragen van een refund was mogelijk tot 1 september 2021. Heb je geen refund aangevraagd dan is je ticket automatisch omgezet in een ticket voor #BeetjeDansen Outdoor 2022 en is het niet meer mogelijk om je keuze te wijzigen of een refund aan te vragen.

We hopen dat jullie ons massaal willen helpen door je kaartje te behouden, zodat wij #BeetjeDansen Outdoor kunnen doorzetten. Zo hopen wij nog vele jaren heerlijke festivals voor jullie te organiseren. 

We willen jullie nogmaals enorm bedanken voor jullie vertrouwen, support en de liefdevolle berichtjes die we hebben ontvangen en hopen op jullie steun! Samen gaan we deze moeilijke tijd zonder feesten doorkomen. We kunnen niet wachten om jullie volgend jaar weer te mogen ontvangen op zaterdag 9 juli 2022 en uiteraard hopelijk eerder op een van onze andere evenementen. 

#BeetjeDansen ❤️

Veelgestelde Vragen

De e-mail is verstuurd naar degene die de ticket(s) heeft gekocht. Heeft iemand anders dus een ticket voor jou gekocht, dan heeft de koper hiervan een e-mail ontvangen. 

Heb je zelf de tickets gekocht en heb je geen e-mail gehad? Dan is het mogelijk dat de e-mail binnen is gekomen in je SPAM inbox. Is de e-mail ook niet binnengekomen in je SPAM inbox, stuur dan een e-mail naar info@beetjedansen-events.nl.

Alle tickets gekocht in onze officiële Ticketshop: entree tickets en parkeertickets. 

Tickets gekocht via TicketSwap of een andere verkoper zijn (zoals gecommuniceerd) niet geldig.

Op dit moment hoef je, je ticket(s) niet te personaliseren. Mocht je dat al wel hebben gedaan dan is dit geen probleem. Ticketkopers die hun ticket nog niet hebben gepersonaliseerd krijgen van ons, zodra dit mogelijk is, een nieuwe uitnodiging voor de personalisatie van hun ticket(s).

Kun je volgend jaar niet aanwezig zijn bij #BeetjeDansen Outdoor en wil jij #BeetjeDansen een extra steuntje in de rug geven? Dan is het ook mogelijk om (een deel van) je order te doneren. Daar zullen we je eeuwig dankbaar voor zijn! ❤️ 

Neem hiervoor contact met ons op via info@beetjedansen-events.nl.

Dat is jammer! Wellicht kun je dan je ticket verkopen aan een van je vrienden? Anders is het mogelijk om een refund aan te vragen. 

Het aanvragen van een refund was mogelijk tot 1 september 2021. Heb je geen refund aangevraagd dan is je ticket automatisch omgezet in een ticket voor #BeetjeDansen Outdoor 2022 en is het niet meer mogelijk om je keuze te wijzigen of een refund aan te vragen.

Neem hiervoor contact op met de desbetreffende partner, zij kunnen je verder helpen! 

Helaas is dit via ons niet mogelijk, ook kunnen wij hier geen bemiddelende rol in spelen. 

Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan contact met ons op via info@beetjedansen-events.nl of Facebook Messenger.