Beetjedansen komt weer naar tilburg! 😍

Het heetste dansfeest van de regio tovert een van de lekkerste hotspots van Tilburg volledig oranje tijdens Koningsdag 2023!

Tijdens BeetjeDansen – Oranje Boven! op donderdag 27 april bespringen we de Doloris Rooftop voor een exclusieve oranje dag bomvol met héérlijke artiesten!

We gaan een BeetjeDansen boven Tilburg met een bomvol programma en heerlijke food, drinks én spelletjes op een schitterende locatie hoog boven de stad, deze moet in de agenda gezet worden!

PRE-REGISTRATIE GEOPEND!

De vorige editie bij Doloris was al ver voor het evenement uitverkocht. Pre-registreer jezelf om als eerste kans te maken op de goedkopere early-bird tickets bij de start van de kaartverkoop! 

EARLY-BIRDS & Limited tickets 🔥

Voor de snelste beslissers liggen er bij de start van de kaartverkoop 300 goedkopere tickets klaar. Na de early-bird verkoop zijn er nog maar 350 kaartjes beschikbaar, dus zorg dat je er snel genoeg bij bent! We zullen de datum van de kaartverkoop binnenkort bekend maken.

Pre-registratie

De kaartverkoop voor BeetjeDansen – Oranje Boven! begint binnenkort. Pre registreer jezelf om als eerste kans te maken op de goedkopere early-bird tickets bij de start van de kaartverkoop!